Workforce Logiqs uppdrag är att leverera rätt expertis, innovation och kunskap som hjälper er verksamhet att hitta och attrahera rätt kompetenser, för att på så vis främja er framtida tillväxt.

Med våra workforce management tjänster MSP Program (Managed Services Provider), VMS (Vendor Management System) och RPO (Recruitment Process Outsourcing) får ni möjligheten till en förstklassig kombination av intelligent, datadriven teknologi och personlig service som hjälper er att förbättra kompetensförsöjningen, hanteringen  och kontrollen av både konsulter och anställda.

Vi hjälper er att hitta framtidens kompetens:

INTELLIGENT DATA
Alla verksamheter söker de främsta kompetenserna. Det ska förstås ske inom budget ramar och gärna så snabbt som möjligt. Workforce Logiq ger er tillgång till unika data, branschstatistik, avancerade analyser, AI-driven innovation samt patenterade processflöden som ger er fördjupade kunskaper att omsätta till praktiska initiativ.

FÖRTROENDE
Förtroende bygger på expertis och resultat. Workforce Logiq har mer än 19 års erfarenhet i branschen samt fler än 1 000 experter som hjälper organisationer i över 50 länder att optimera kostnader, minska riskerna och öka effektiviteten när det kommer till hantering av kompetens.

KOSTNADSBESPARING
Ert mål: Att få rätt kompetens snabbt, till bästa möjliga pris. Genom realtidsåtkomst till skräddarsydda dashboards för prestanda, statistik och benchmarking, hjälper Workforce Logiq att optimera inköpet, hanteringen och kontrollen av all kompetens.

INTELLIGENTA LÖSNINGAR  

 


Intresserad av att bli en del av vårt leverantörsnätverk?

Fyll i era kontaktuppgifter så kontaktar vi er för mer information.

 

Globalt Workforce Management Företag

Workforce Logiq levererar tjänster i nästan 50 länder. Vår leveransorganisation besitter stor kunskap kring hur vi kan skapa effektiv hantering av er kompetensförsörjning.

Fyra Globala Solution Centres
Workforce Logiq har fyra Globala Solution Centres (GSC) strategiskt belägna i Nordamerika (NA), Asien-Stillahavsregionen (APAC) samt Europa, Mellanöstern och Afrika (EMEA). Dessa Center bistår våra kunder på global nivå och i olika tidszoner. De stöttar även våra kundteam, leverantörer, konsulter, frilansare och övriga resurser som hanteras via Workforce Logic.

Oavsett var i världen du befinner dig är du aldrig mer än ett par steg, ett samtal eller ett klick bort från våra världsledande Workforce Management experter.

Ett globalt leverantörsnätverk
Workforce Logiq har byggt ett globalt leverantörsnätverk med fler än 8,000 leverantörer, däribland rekryteringsfirmor, bemanningsföretag, konsultleverantörer och frilansare, vilket innebär att vi kan erbjuda tillfällig personal och andra tjänster till våra kunder världen över. Vi söker kontinerligt nya samarbetspartners i Nord- och Sydamerika, Europa och Asien. Tillsammans främjar vi kundernas tillväxt och varumärke på den globala marknaden.

 

Fallstudie

WORKFORCE LOGIQ I SIFFROR
  • 60 000+ aktiva resurser i närmare 50 länder, varav ca 40 % utanför USA
  • 8 000 globala leverantörssamarbeten i 64 länder, varav ca 60 % i EMEA och APAC
  • Tre Globala Solution Centres
  • 1 000+ experter globalt, varav ca 40 % utanför USA
  • Hanterar globalt en försäljning på ca 4 miljarder USD
  • Huvudkontor för Europa i Stockholm, globalt huvudkontor i Orlando, Florida
  • Expertis inom IT, ingenjörer, teknik, bemanning, HR, ekonomi, juridik, etc.
  • Grundades 1999
  • Ägs av Carlyle Group, ett av världens största och mest framgångsrika investeringsbolag.
Kontakta oss
Avtalet har bidragit till en bättre kontroll av resurser samt minskade timkostnader för konsulttjänster. Hade SL använt tidigare ramavtal och följt prisutvecklingen på marknaden skulle således priserna varit 25 procent högre än vad de är i dag."
– Kristoffer Tamsons, trafiklandstingsråd i Stockholms läns landsting (källa: branschaktuellt.se)

Det här är Jesper Molin

Senior Vice President och Managing Director i Nordics, Stockholm, Sverige

Jesper Molin  är nordisk Managing Director och ytterst ansvarig för leverans, implementering, design och strategisk utveckling av våra tjänster hos samtliga kunder i den Nordiska regionen. Jesper är baserad på vårt europeiska huvudkontor har över 15 års erfarenhet inom inköp och kompetensförsörjning och är en respekterad ledare bland kunder och kollegor. Han har en civilingenjörsexamen inom energi och IT från Uppsala Universitet och är på fritiden en passionerad skidåkare och fotograf.

Det här är Daniel Persson

Vice President Nordic Business Development

Daniel utgår från vårt europeiska huvudkontor i Stockholm och arbetar med Workforce Logiqs kunder i hela den nordiska regionen. Han har stor erfarenhet från kompetensförsörjning och högteknologiska lösningar för personal/konsulthantering och fokuserar på att hjälpa kunder att effektivisera och minska sina kostnader relaterade till kompetensförsörjning. Han har en MBA från Bond University, Australien och är på fritiden en hängiven surfare med landslagsmeriter.

 

INSIGHTS INTELLIGENCE AT WORK

Talent Retention Risk (TRR) ScoreSM: U.S. Worker Volatility

36.79
-0.26 vs. prior week
Andrea Sugden Chief Global Sales Officer

HOW CAN WE HELP?
GAIN YOUR COMPETITIVE TALENT EDGE.

contact us today

LET'S TALK