INSIGHTS INTELLIGENCE AT WORK

News

Workforce Logiq utnämns till “Best-in-class” i Ardent Partners undersökning för 2020

Tuesday, March 17, 2020

”De leder genom sina innovationer och sin banbrytande prediktiva analysförmåga”

Workforce Logiq har rankats som ”Best- in-class” i Ardent Partners undersökning ”2020 MSP Solution Advisor”. (Konsultförmedling) Ardent Partners är ett ledande undersöknings- och rådgivingsföretag som är inriktat på bland annat supply chain-strategier, processer och teknologier. Workforce Logiq jämfördes med 14 andra ledande Managed Services Providers (MSP) och utmärkte sig genom sitt heltäckande tjänsteutbud samt sin ”innovative on-demand predictive data analytics” förmåga.

Workforce Logiq blev rankat högst inom kategorin ”Provider Strength”, vilket innefattar faktorer såsom förmåga att genomföra tjänste- och produktvisioner samt kundnöjdhet. De blev också rankade högst inom kategorin ”Solution Strength”, en kategori där bolagen utvärderades utifrån” talent and workforce management”, och förmågan att tillgodose kompetensförsörjningen för sina kunder.

“Workforce Logiq har genomgått en anmärkningsvärd förändringsresa under de senaste 18 månaderna. Från att vara en mer traditionell leverantör av MSP-program och Vendor Management System, VMS (konsultinköpssystem) har de istället blivit en progressiv MSP. De leder med sina innovationer och sin banbrytande prediktiva analysförmåga. Bolagets nya ledningsgrupp skapade en struktur som fokuserade på innovativa och teknologiskt drivna lösningar, och de har haft en intressant blandning av teknisk expertis som har resulterat i att de har en av branschens mest visionära och framtidsanpassade plattformar” säger Chris Dwyer, vice president på Ardent Partners.

Undersökningen ”2020 MSP Solution Advisor” hjälper beslutsfattare inom HR, inköp och kompetensförsörjning att navigera genom MSP-landskapet för att de ska kunna maximera sina investeringar relaterade till kompetensförsörjningar. Ardent Partners utvärderade MSP-bolag i en rad olika faktorer, bland annat arbetsbeskrivningar, rapportering och analys, teknik, rådgivning med mera.

I rapporten särskiljs Workforce Logiq från sina konkurrenter på flera viktiga punkter:

  • Workforce Logiq har ett oöverträffat fokus på artificiell intelligens (AI). De har utvecklat en AI-baserad teknik som stödjer samtliga MSP-lösningar. Med hjälp av AI, information om uppdrag och kanditater (intelligent kompetensdata) matchas konsulter med kundernas kravspecifikationer mycket snabbare. Det ger en jämn och effektiv kompetensförsörjning.
  • Workforce Logiqs tjänster hjälper kunden att snabbt hitta rätt kompetens: Workforce Logiqs plattform hjälper kunderna att snabbt hitta lämpliga konsulter. Intelligent teknologi hjälper till att rekrytera, prioritera och nå ut till lämpliga kandidater med förfrågningar för att slutligen rekrytera dem. Workforce Logiqs exklusiva samarbete med Upwork är ytterligare ett verktyg som hjälper till att hitta toppkandidater via plattformens omfattande nätverk.

Vi strävar efter att ge våra kunder det analytiska övertaget som de behöver för att hitta och behålla de bästa talangerna i dagens extremt konkurrensutsatta arbetsmarknad. Att Ardent Partners ser oss som en ledande MSP bekräftar vårt teams förmåga att leverera prediktiv intelligens och expertis inom rådgivning som krävs för att fatta välgrundade och kostnadseffektiva sbeslut. Vi kommer att fortsätta satsa på kunders framgång och förbereder dem för att ta itu med både framtida utmaningar och möjligheter” säger Jim Burke, VD på Workforce Logiq.

Läs mer på www.workforcelogiq.com om hur Workforce Logiq möjliggör för organisationer att attrahera den rätta kompetensen som behövs för att växa.

Om Workforce Logiq
Workfore Logiq, en global leverantör av AI-drivna teknologier, arbetskraftsdata och tjänster till stora bolag, hjälper organisationer att attrahera och behålla den kompetens som behövs för att de ska växa. Bolaget har kunder i över 50 länder och erbjuder rådgivning, realtidsanalys, förutsägande analys och andra patenterade, prisvinnande, teknologier. Workforce Logiqs globala lösningar för kompetensförsörjning hjälper kunder med alla program för att attrahera kompetens och behålla personal, inklusive heltidanställda, konsulter och frilanspersonal. Workforce Logiq ägs av The Carlyle Group och hjälper kunder att uppnå bättre finansiell kontroll samt kontroll över arbetsledning och utförande relaterat till deras kompetensförsörjning. Idag har bolaget över 1000 experter inom arbetsledning som hanterar 8000 kunder och 3 miljarder dollar i globala utgifter. Huvudkontoret finns i Orlando, Florida, och det europeiska huvudkontoret finns i Stockholm. Workforce Logiq portföljbolag inkluderar AI-bolaget ENGAGE Talent, lönehanteringsbolaget LOKI Systems och bakgrundskontroll-bolaget Quick Search. Besök https://www.workforcelogiq.com för mer information, följ oss på Twitter via @WorkforceLogiq eller läs mer på vår LinkedIn-sida.

Om Ardent Partners
Ardent Partners är ett undersöknings- och rådgivningsbolag som fokuserar på att definiera och vidareutveckla inköps- och finansstrategier för att uppnå resultat som är best-in-class. Sedan 2010 har Ardent Partners arbetat med inköp, fintech och lösningar inom arbetsledning. De har även producerat undersökningsresultat som hjälper beslutsfattare att förstå det tekniska landskapet och välja de bästa alternativen. Besök www.ardentpartners.com för mer information.

Kontakt
Björn Mogensen
Oxenstierna & Partners i samarbete med Workforce Logiq
bjorn.mogensen@oxp.se
+46 708 18 42 98

LET'S TALK