INSIGHTS INTELLIGENCE AT WORK

News

Jesper Molin ny nordisk chef för Workforce Logiq (Jesper Molin New Managing Director Nordics at Workforce Logiq)

Tuesday, January 14, 2020

Workforce Logiq, ledande inom konsultförmedling och strategisk kompetensförsörjning har utnämnt Jesper Molin till VD för den nordiska verksamheten. Han har rekryterats internt och har en bakgrund som civilingenjör inom energiområdet och sedermera som IT-konsult.

STOCKHOLM och ORLANDO, Fla. (14 januari 2020)Workforce Logiq har har utnämnt Jesper Molin till verkställande direktör för den nordiska verksamheten av internationella workforce management-experterna Workforce Logiq. Jesper har arbetat inom verksamheten sedan 2010. För ett år sedan bytte företaget namn till Workforce Logiq. Sverige och Norden är en av Workforce Logiqs viktigaste marknader. Jesper har sedan tidigare erfarenhet inom inköp och kompetensförsörjning från både områdena IT och ingenjör/teknik.

Workforce Logiq är ledande på att erbjuda expertis i form av, processer och metoder för bättre insikt, transparens och kontroll i hanteringen av externa resurser. Workforce Logiq hjälper företag och myndigheter att hitta rätt konsultkompetens i rätt tid, till rätt pris och inom gällande lagar och förordningar. Ett arbete som utan system, struktur och kontroll kan bli oerhört tidsödande och mycket dyrt.

Intresset för Workforce Logiq’s lösningar på marknaden är stort och tillströmningen av nya viktiga kunder är också omfattande med flera nya kunder från både den privata och offentliga sektorn.

”Jag är mycket glad över det här förtroendet och ser fram emot att fortsätta utvecklandet och implementerandet av alla nya processer och verktyg som Workforce Logiq har i sin portfölj. Efterfrågan på rätt kompetens ökar ständigt och att hjälpa till med att gallra fram rätt konsulter till alla uppdrag kräver metodik, beprövade processer och ett starkt IT-stöd. Jag tycker att det här är ett otroligt spännande område där mycket kommer att ske under de närmaste åren”, säger Jesper Molin, nyutnämnd Nordenchef för Workforce Logiq.

”Jesper har visat stort engagemang och resultat under lång tid och kan både vår verksamhet och den nordiska marknaden utan och innan. Det känns tryggt att lämna över ansvaret för Norden till honom och hans förmåga att bygga starka band mellan Workforce Logiq, kunder och konsulterna. Vi kommer att fortsätta investera i denna viktiga marknad då Norden av hävd stått för tillväxt och innovation”, säger Jim Burke, CEO för Workforce Logiq.

För mer information om Workforce Logiq, gå till www.workforcelogiq.com.

 

Om Workforce Logiq

Workforce Logiq tidigare kända under företagsnamnet ZeroChaos— det ledande globala företaget inom workforce management — ger organisationer möjlighet att attrahera de kompetenser de behöver för fortsatt framgång. Workforce Logiq erbjuder kunder i 50 länder expertis, prisbelönt teknik med lösningar som Managed Service Provider (MSP), Konsultinköpssystem Vendor Management System (VMS), Åtagandeprojekt (SOW) och Recruitment Process Outsourcing (RPO). Företaget hjälper sina kunder att hantera och nå bättre resultat och finansiell kontroll gällande sin kompetensförsörjning. Mer än 1000 av företagets specialister hanterar idag 15 000 leverantörsrelationer och $3 miljarder i omsättning globalt. Workforce Logiqs huvudkontor återfinns i Orlando, Florida medan det europeiska huvudkontoret ligger i Stockholm. Företaget bytte formellt namn till Workforce Logiq i januari 2019. För mer information se www.workforcelogiq.com, följ på Twitter @WorkforceLogiq, eller anslut till Workforce Logiq on LinkedIn.

 

###

Mediekontakt

Daniel Persson
Business Development Director
Workforce Logiq
dpersson@workforcelogiq.com
+46 (0) 70 345 2084

Björn Mogensen
Oxenstierna & Partners för Workforce Logiq
bjorn.mogensen@oxp.se
+46 708 184298

LET'S TALK

Aquires

Learn More