Uw organisatie heeft talenten nodig om verder te kunnen groeien. En wij bieden u de expertise, continue innovatie en inzichten die u daarvoor nodig heeft. Dat is de missie van Workforce Logiq.

Onze oplossingen, waaronder MSP (Managed Services Provider), VMS (Vendor Management System) en RPO (Recruitment Process Outsourcing), leveren u een unieke combinatie van menselijke kennis en datagestuurde intelligence. Zo krijgt u meer grip op uw wereldwijde personeelsbestand en het wervingsproces en verbetert u het beheer, de prestaties én de financiële controle.

Wij helpen u talenten te werven voor uw verdere groei:

MEER GEGEVENSGESTUURDE INTELLIGENCE
Alle organisaties willen de grootste talenten aan zich binden. En dat het liefst tegen de laagste kosten en met onmiddellijke ingang. Met Workforce Logiq krijgt u exclusieve toegang tot unieke gegevens, benchmarks van vergelijkbare bedrijven en de branche, geavanceerde analyses, door AI aangestuurde innovatie en patent pending workflows die bruikbare, voorspellende inzichten opleveren.

MEER VERTROUWEN
Expertise en consistente leveringen geven meer vertrouwen. Workforce Logiq is al twee decennia actief in deze sector. Onze 1000+ experts helpen organisaties in meer dan 50 landen om de uitgaven te optimaliseren, de risico’s te verkleinen en de slagkracht van uw wereldwijde personeelsmanagement te vergroten.

MEER KOSTENBESPARINGEN
Uw ultieme doel: de juiste personen werven tegen optimale kosten. Workforce Logiq geeft u in realtime toegang tot doelgerichte prestatiedashboards, metrics en benchmarks waarmee u de prestaties en vooruitgang van uw medewerkers wereldwijd kunt volgen.

INTELLIGENTE MANAGEMENTOPLOSSINGEN  

 

Hét bedrijf voor wereldwijd personeelsmanagement

Met Managed Services in bijna 50 landen leveren de Workforce Logiq-teams voor operations, implementatie en accounting efficiënte programma’s aan onze wereldwijde klanten.

Vier Global Solutions Centres
Workforce Logiq heeft vier Global Solutions Centres (GSC’s) opgezet, strategisch verdeeld over de regio’s Noord-Amerika (NA), Azië-Pacific (APAC) en Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Vanuit onze GSC’s helpen wij onze klanten en ondersteunen wij onze accountteams, klanten, leveranciers, onafhankelijke aannemers en medewerkers, ongeacht hun locatie en tijdzone.

Dus waar u ook bent ter wereld: onze ervaren personeelsmanagementexperts zijn altijd slechts een wandeling, telefoontje of muisklik van u verwijderd.

Eén wereldwijd leveranciersnetwerk
Workforce Logiq heeft wereldwijde relaties met meer dan 15.000 personeelsleveranciers, waaronder uitzendbureaus, zakelijke dienstverleners, adviseurs, freelancers en anderen, om onze klanten in de hele wereld tijdelijk personeel en professionele diensten te leveren. We zoeken voortdurend naar nieuwe kansen om samen te werken met personeelsleveranciers in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië zodat wij én onze klanten verder kunnen groeien en wereldwijd een groter marktaandeel kunnen verwerven.

 

Casestudy

DE CIJFERS SPREKEN VOOR ZICH
  • 60.000+ werknemers actief in bijna 50 landen, meer dan 40% buiten de VS
  • 8.000 partnerleveranciers wereldwijd, met toegang tot 64 landen – 60% in EMEA en APAC
  • Vier Global Solutions Centres
  • 1000+ teamleden wereldwijd, 40% buiten de VS
  • We managen wereldwijd $ 3 miljard aan uitgaven
  • Europees hoofdkantoor in Stockholm, wereldwijd hoofdkantoor in Orlando (Florida)
  • Experts uit eigen land voor boekhouding, wetgeving, belasting, interne HR en commerciële services
  • Opgericht in 1999
  • Ondersteund door Carlyle Group, een van de grootste en meest succesvolle investeringsfirma’s ter wereld
Contact
De overeenkomst heeft geleid tot betere controle en beter beheer van adviseurs en tot lagere kosten voor verkeersmanagement. Als we de prijsontwikkelingen in de markt hadden gevolgd met onze oude kaderovereenkomsten, waren de prijzen 25% hoger geweest dan ze nu zijn."
– - Kristoffer Tamsons, transportcommissaris, gemeente Stockholm (bron: branschaktuellt.se)
 

INSIGHTS INTELLIGENCE AT WORK

LET'S TALK

Aquires

Learn More